Abonett diéta

Abonett kalória – Lehet fogyni abonettel?

Valóban diétás a puffasztott rizs és az extrudált kenyér?

abonett diéta

A szakértő válaszol Préselt alapanyagok Az extrudálás élelmiszer-ipari eljárás, amelynek során különböző nyers élelmiszereket például gabonákat, húsféléket stb. A folyamat hőkezelést is magába foglal: a felgőzölt vagy felforralt alapanyagokat a gyártás során ízesítik, végül megjelenik a tökéletesen egységesre formázott és azonos összetételű késztermék.

abonett diéta

A préselés során az alapanyagok lazulnak, amivel részben lebomlanak a nehezen emészthető részek. A könnyen emészthetőség azonban nem jelenti azt, hogy az extrudált kenyér diétás vagy fogyókúrás, ahogy a a fogyni vágyok körében másik népszerű, nagy kedvenc, a puffasztott rizs sem az. Nem a kalóriatartalmuk a gond… Az extrudált kenyér és a puffasztott rizs nem káros az egészségre, viszont nem telítenek el megfelelően, pontosan azért, mert könnyen és gyorsan emészthetők.

abonett diéta

Ezért a súlyvesztés elősegítésére nem ajánlottak, hiszen hamar megéhezhetünk az elfogyasztásuk után. Az való igaz, hogy kevesebb kalóriát tartalmaznak, mintha például kenyeret ennénk, viszont a pékárutól hosszabb távon érezhetjük magunkat tele, így kisebb az esélye annak, hogy nassolunk mellé valamit.

Kapcsolat Fogyhatunk-e extrudált kenyérrel? Az extrudált kenyerek hazája Skandinávia, itt szinte a hagyományos kenyerek helyett fogyasztják ezt a típusú a pékárut, és nemzeti eledelnek is számít. A skandináv eredetre jó példa a tesztelt Wasa svéd termék. Ez a ropogós kenyér a svéd királyi dinasztiáról kapta a nevét: nem véletlenül.

Ezen termékek nagy előnye, hogy több fajtát gyártanak belőlük, amelyek rizsből vagy kukoricából készülnek, emiatt gluténmentesek. Tehát akinek gluténmentesen kell étkeznie, az talál gluténmentes extrudált kenyeret is.

abonett diéta

Az összetételt mindenképpen ellenőrizni abonett diéta a csomagoláson! Az extrudált kenyér és abonett diéta puffasztott rizs tehát nem csodaszer, és nem feltétlenül diétás, ezért attól, hogy ezeket esszük, még ne várjunk feltétlenül fogyást.

Drink Lemon with Garlic and you will thank me for the recipe!

A legjobb, ha a súlycsökkenés elérése érdekében a teljes életmódunkon változtatunk, amihez dietetikustól és személyi edzőtől kaphatunk szakszerű segítséget.

Az extrudált kenyerek hazája Skandinávia, itt szinte nemzeti eledelnek számítanak a préselt finomságok, pedig az ízük sokszor inkább a fűrészporra hasonlít.

abonett diéta

A nálunk is népszerű Wasa svéd termék a királyi családról kapta a nevét.

Lehet, hogy érdekel