Fogyókúra dwarkában

Mozaik: „Jogunk volt megtanítani a leckét” – mondta a halálra ítélt erőszakoló - selye.hu

Máig nem tudni biztosan, hogy Atlantisz, a legendás kontinens, mely Platón szerint egy természeti katasztrófa következtében süllyedt az Atlanti-óceán mélyére, valóban létezett-e. Van azonban egy másik elsüllyedt civilizáció India partjainál, melynek létezését a tudósok sem fogyókúra dwarkában meg.

kagyló fogyás

Dvárka vagy Dváraka India hét szent városának egyike, melyet a Cambay-öböl hullámai takarnak. Dvárka, az elsüllyedt város Dvárka városát Krisna alapította, miután eljött Mathurából - a hindu szentírások szerinti szülővárosából.

a legjobb ételek amelyek segítenek a testzsír elvesztésében

Visnu isten inkarnációja királyként uralkodott a függőkertek, vízesések és ligetek által színesített városban. Dvárka romjai a Cambay-öbölben.

éget hasi zsírt mint őrült

A Srimad Bhágavatam című hindu eposz szerint Salvo, a király gyűlölte Krisnát, és irigyelte tőle Dvárkát, ezért háborút indított ellene. Végső csapásként egy repülő szekérről tűzgömböt hajított a városra, mellyel elpusztította azt, síri csendet és sötétséget hagyva maga után.

Diet Plan for Weight Loss -Healthy Recipe - 7 day 1300 Calorie Diet Plan -Somya Luhadia

Bár Krisna ezt követően legyőzte ellenfelét, és a háború után újjáépítették várost, korábbi pompáját már sosem nyerte vissza. Sok ezer évvel később pedig egy természeti katasztrófa következtében tenger nyelte el Dvárkát.

fogyás természetes tippeket

Lehet, hogy érdekel