Fogyókúra híd, 5 zsírrobbantó hasizomgyakorlat, aminél jobbat még nem találtak ki - Fogyókúra | Femina

fogyókúra híd

fogyókúra híd

Dia Hídtartás Az egyik legjobb hasizomgyakorlat a hídtartás, amely az egész törzsedet megdolgoztatja. Ehhez hasalj le a jógamatracodra, támaszkodj a könyöködre, kezeidet pedig kulcsold össze.

Fogyni híd, Nagy fogyás műtét nélkül? Így működik a gyomorballon - Dívány

Emeld fel a popsidat annyira, hogy egy egyenes vonalat írjon le a tested. Tartsd ezt a pózt egy percig, majd tarts rövid pihenőt, ezután még kétszer ismételd meg a gyakorlatot.

Fogyókúra Dia Az általános iskolában még biztosan ment a szabályos felülés, mely sokat elárul a hasizmaid állapotáról.

Dia Focista-hídtartás Ez a hídtartásnak egy olyan változata, amelyet a focisták edzésein - akár filmekben - már láthattál. Az előzőt annyival fokozza, hogy a lábak kis terpeszben vannak, és már nem az alkaron, hanem a tenyéren kell támaszkodni.

Ha ez az alaptartás megvan, akkor az egyik tenyereddel érintsd meg a csípődet, 20 másodpercig tartsd ki ezt a testhelyzetet, majd tedd le a tenyered, és jöhet a másik oldal.

Így működik a gyomorballon - Dívány Tartalom Fogyást segítő meditáció - Érd el könnyedén vágyott alakod! Milanovich Domi Fogyni híd környezettudatos emberek 4 fő fogyni híd Fogyni sajnos csak fogyni híd munkával, tudatosan lehet, de nagyon is megéri: az eredmény javuló életminőség, és legalább 9 fogyni híd, amiben jobban teljesítesz. A felnőtt magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, ezzel az eredménnyel ban Magyarország volt a világ negyedik legelhízottabb országa. A fölösleges kilók nemcsak esztétikai problémát okoznak, de rengeteg betegséghez is vezethetnek.

Ebből is végezz legalább három sorozatot. Dia Oldalsó hídtartás A hídtartás gyakorlatsornak még mindig nincs vége, mint írtuk, ez az egyik legjobb hasizomgyakorlat, ezért ebből még egyet javaslunk elvégezni.

fogyókúra híd

Az oldalsó izmokat megdolgoztató hídtartáshoz feküdj az oldaladra, és nyomd fel a törzsedet, miközben a két lábfejed a fogyókúra híd marad. Ebből a gyakorlatból is végezz minimum hármas sorozatot mindkét oldalra.

2 hónap alatt -10 kg

Dia Lábkörzés hanyatt fekve Feküdj hanyatt, legyen nyújtott a lábad, a kezedet pedig tedd a tested mellé tenyerekkel lefelé, vagy tedd a csípőd alá. Ha kipróbálod mindkétféleképpen a gyakorlatot, érezni fogod, hogy számodra melyik a kényelmesebb megoldás. A lényeg, hogy a derekadat tehermentesítsd, hiszen itt a hasizmokat dolgoztatjuk.

fogyókúra híd

A nyújtott lábakat emeld fel körülbelül 45 fokos szögbe, tartsd meg kicsit, írj le mindkét irányba nyolc-nyolc félkört, majd tarts egy rövid pihenőt. Ha maradt erőd, akkor jöhet még két sorozat. Dia Felülés keresztezéssel Az utolsó feladatnál a hagyományos felülések helyett egy sokkal hatásosabb változatot mutatunk: feküdj hanyatt, lábaidat húzd fel, talpak legyenek a talajon, karjaidat pedig tedd a tarkódra.

fogyókúra híd

Emelkedj fel kissé törzzsel a talajtól, és a fogyókúra híd is emeld fel kicsit. Ez az alaphelyzet. Innen először közelítsd egymáshoz a jobb könyöködet a bal térdedhez, majd fordítva, a bal könyöködet a jobb térdedhez. Ebből a csavarodó mozgásból kell háromszor tízet elvégezned. Ezután jöhet majd a nyújtás és a pihenés.

fogyókúra híd

Lehet, hogy érdekel