Fogyni gondolkodásmód. 5 meglepő gondolkodásmód-váltás, amely fogyáshoz vezet a Micoachee-hoz

Végül karcsú: pozitív gondolkodásmód a fogyáshoz

fogyni gondolkodásmód a béta blokkolók megakadályozzák a fogyást

Kezdőlap 5 meglepő gondolkodásmód-váltás, amely fogyáshoz vezet Mindannyian tudjuk, HOGYAN lehet fogyni - a tiszta, egészséges táplálkozásra összpontosítva, a rendszeres testmozgásra, a cukor, a só és a feldolgozott ételek csökkentésére összpontosítva - nem titok, hogy mit kell tennünk a fogyás érdekében.

Akkor miért nem tehetjük meg? A legnagyobb nehézség, amellyel sokan szembesülünk az életmód megváltoztatásakor, a gondolkodásmódunk. Nézzünk meg néhány módot a gondolkodásmódjának megváltoztatására, hogy lecsendesíthesse belső kritikusát, megtörje a rossz szokásokat és hosszú távon fogyjon! Fedezze fel motivációját Miért akar fogyni? Erre nincs helyes vagy rossz válasz, és számtalan oka van annak, hogy valaki fogyni akar.

89. rész - Gondolkodásmód és fogyás

Több energia, jobb egészség, magabiztosság, szépség, megkapja az ötletet. A súlycsökkenés fogyni gondolkodásmód igényel, és ahhoz, hogy az úton maradhasson, motiváltnak kell maradnia, és ez a motiváció csak akkor jön létre, ha tudja, miért csinálja. Tehát írd le, miért fogysz.

  1. Zsírégetés glikogén helyett
  2. A siker kulcsa, hogy meginduljon a fogyás Megfelelő gondolkodásmód a fogyáshoz.
  3. Premium hoodia vélemények

Ebben a példában jobb egészség. Miért akarsz jobb egészséget? Hogy ne fájjon mindig, jobb legyen a vérnyomása stb Miért akar jobb vérnyomást?

5 meglepő gondolkodásmód-váltás, amely fogyáshoz vezet

Folytasd a DEEP mélyedését a motivációdban, hogy valóban felfedezhesd, miért olyan fontos számodra a fogyás. Ha tökéletes a tisztasága, akkor kiaknázhatja ezt, hogy ragaszkodjon hozzá, akkor is, ha csalódott, unatkozik vagy fáradt vagy. Változtassa meg a céljait A legtöbb ember a számot egy skálán használja a fogyás céljának kitűzésére, és objektív szempontból van értelme. Ez a szám a skálán közvetlenül tükrözi a fogyást.

rész; Gondolkodásmód és fogyás; Szodruch Andrea

De itt van a helyzet, ha a sikert kizárólag egy szám alapján nézed, mennyire valószínű, hogy ragaszkodsz a fogyáshoz, ha ez a szám nem mozog olyan gyorsan, mint szeretnéd? Nem nagyon.

fogyni gondolkodásmód hogyan lehet zsírégetni 1 hónap alatt

Nem tudja ellenőrizni, hogy a skálán lévő szám hogyan mozog, ezért inkább hozzon létre célokat olyan cselekedetek alapján, amelyeket irányíthat, amelyek súlyvesztéshez vezetnek. Állítson be olyan célokat, mint: Naponta uncia vizet inni Minden nap 2 15 perces gyors séta Naponta 5 adag gyümölcs és zöldség elfogyasztása hozzáadott só, vaj vagy cukor nélkül Fogyás lusta, fehérített szemek váltása teljes kiőrlésű gabonákhoz Ezek mind megvalósítható célok, amelyek fogyni gondolkodásmód súlycsökkenéshez és összességében egészségesebb élethez vezetnek, és minden nap közvetlen irányításuk van felettük.

Kezdőlap Végül karcsú: pozitív gondolkodásmód a fogyáshoz Kalóriák számolása, minden második étel megkérdőjelezése, nélkülzés Hogyan sikerül a sok karcsú embernek tartósan fenntartani ezt a stresszes és nyomasztó életmódot?

Megszüntetni Nem lehet - Ne - Ne - Nem tudok kitartani a fogyás mellett. Ha ezek a gondolatok köröznek az agyadon, akkor lehetetlen lesz lefogyni és tartani. Ha már beállítja magát fogyni gondolkodásmód sikertelenségre, akkor alapvetően ürügyet ad magának a kilépéshez, még akkor is, ha ez nem tudatos választás vagy szándékos eredmény.

fogyni gondolkodásmód zion t5 zsírégetők vélemények

Legközelebb, amikor vágyat érez, valaki egészségtelen ételeket kínál neked, vagy azt gondolod, hogy kész vagy, szánj egy percet, és mondd el magadnak, hogy a vezetőülésen vagy. Te irányíthatod, mit eszel, hogyan mozogsz, és hogy ragaszkodsz-e a súlycsökkentő céljaidhoz.

Csatlakozzon 50 000+ vállalkozóhoz, akik kiérdemelik szabadságukat és megélik álmaikat.

Amikor elfogadja, hogy a döntéseit Ön irányítja, akkor búcsút mondhat akadályainak. Legyen terve Elmentél egy vendéglőbe barátokkal, és annyira elárasztotta az étlap, csak megrendelt valamit, bár tudta, hogy ez egészségtelen?

Aztán végül bűnösnek érezte magát, vagy akár azt hitte, hogy tönkrement az étrendje?

fogyni gondolkodásmód olvasói emésztés 50 fogyás tipp

Vagy csak azért csomagoltál egészséges ebédet munkára, hogy 3: kor rádöbbentsék az automatát, amikor éheztek? Ha van egy terve, akkor előre lehet számítani a fogyás buktatóival és elkerülhető.

Fogyás gondolkodásmód: pszichológiai motiváció a fogyáshoz

Mint például a Google Maps használata az út előtt az útvonal megtervezéséhez, így elkerülheti az olyan útépítéseket, amelyek eltévesztik az útját és elvesznek. Használja ezeket a stratégiákat a terv részeként, és felkészült a legtöbb helyzetre! Tartson egészséges snackeket a közelben - friss gyümölcs, csomag napraforgómag vagy mandula Fogyni gondolkodásmód meg online a menüt, és válassza ki, mit szeretne enni, mielőtt elmész az étterembe.

Ahelyett, hogy harapnivalókat keresne, amikor szomorú, dühös vagy stresszes vagy, alkalmazzon öngondoskodási stratégiákat, amelyek nem kapcsolódnak étkezéshez, például könyvolvasáshoz, barátok hívásához vagy meleg fürdéshez.

Megfelelő gondolkodásmód a fogyáshoz. További cikkeink a témában

Ezen gondolkodásmódváltások némelyikének vagy mindegyikének! Az életére történő alkalmazása egészséges, hosszan tartó fogyást tapasztalhat, és ami még fontosabb: boldogabb, magabiztosabb kilátást kap az egészségére.!

Hadd segítsen a MiCoachee ma Egészségügyi és wellness céljait nem mindig könnyű elérni.

Szinte mindenki küzdött a súlyának ellenőrzésével, a stressz kezelésével, vagy csak az egészséges életmód szokásainak betartásával. Pontosan ezért hoztuk létre a MiCoachee: A világ legátfogóbb digitális coaching alkalmazását.

fogyni gondolkodásmód hogyan égethetek mellzsírt

Programjainkat vezető tudósok és kutatók segítségével hoztuk létre. Ezek a forradalmi programok a kognitív viselkedésterápia CBTa hipnoterápia, az irányított meditáció és a neuro-nyelvi programozás NLP bevált technikáit használják.

fogyni gondolkodásmód fogyni a gőzfürdővel

Röviden: a MiCoachee megadja az összes szükséges eszközt, amellyel jobbá teheti az életét. Akár javítani akarja edzettségét, fogyni, csökkenteni a szorongást, akár csak kiegyensúlyozottabb életet szeretne élni, a MiCoachee segít Önnek. A MiCoachee-nél hisszük, hogy mindenki élvezheti az egészséges testet és a boldog elmét.

Végül karcsú: pozitív gondolkodásmód a fogyáshoz

Csak kattintson erre a linkre, és ingyenesen megtapasztalhatja a MiCoachee hihetetlen előnyeit a következő hét napban. Tudjuk, hogy mindössze egy hét alatt elfogadja, hogy a MiCoachee megváltoztatta az életét. Bízunk benne, hogy csatlakozhat a MiCoachee közösséghez!

Lehet, hogy érdekel