Fogyni kabátok,

5 alapdarab – KABÁTOK

Motoros dzseki - a H & M legdivatosabb stílusai | Bezzia

Milyen bőrruházat alakítását vállalják? Válasz: Nagy tapasztalattal rendelkező bőrvarró-szabóink számára szinte nincs lehetetlen. Általánosságban vállaljuk bőrkabátok és —dzsekik, mellények, kesztyűk, zakók, szoknyák, sapkák, sőt övek és táskák alakítását, javítását is.

Csak a hosszával van bajom, a többi része jó.

5 alapdarab – KABÁTOK

El tudják vállalni az átalakítást? Válasz: Örömmel segítünk Önnek a bőrkabát átalakításában. Minőségi munkát végző kollégáink gondoskodnak arról, hogy a bőrkabát tökéletesen álljon Önnek.

Vállalási határidő általában nap.

Kutyáknak - Oldal 4 a ből - Dogdream

Kérdés: Ajándékba kapott bőrkabátom kicsi rám? Van arra lehetőség, hogy bővítsék, toldjanak bele? Válasz: Szakembereink többnyire észrevehetetlenül kivitelezik az ilyen jellegű kéréseket.

Amennyiben a bővítéshez szükséges anyagmennyiség nem áll a rendelkezésre, ilyenkor betoldással pótoljuk a hiányzó anyagmennyiséget, fogyni kabátok átszabjuk méretesebbre kedvencét.

A motoros dzseki újra feltalálja magát a H&M-nél

Van erre lehetőség? Válasz: Szakembereink vállalják az Ön igényeinek megfelelő bőrnadrágok bebélelését. Ezen túl vállaljuk bőrnadrágok átszabását, felhajtását, derék kiengedést és szűkítést, csípőkiengedést, hosszrövidítést, hosszabbítást, gomblyukasztást. Kérdés: Bőrszoknyám hosszából szeretnék vágatni, azonban félek, hogy ezzel tönkremegy a szoknya? Van lehetőség Önöknél bőrszoknya rövidítésre.

Mindannyian tudjuk, hogy a téli napokban semmi hasonló, mint egy ilyen ruhadarab viselése. Bőrkompozíció, amelyet még melegebbé tesznek egy ilyen gallérral. Emellett sokkal elegánsabb stílust is ad számunkra, amelyet figyelembe kell venni.

Válasz: Szakembereink többféle technikával dolgozva így sima felhatással vagy ún. Kérdés: Bőrkesztyűm egy mérettel nagyobb, mint amekkora kezem van? Tudnak vállalni az ujjrésznél rövidítést? Válasz: Szakembereink akár csak a legtöbb bőr ruházatnál vállalják a bőrkesztyűk professzionális alakítását, így bőrvarrást, hosszrövidítést, hosszvarrást, kiengedést és szűkítést. Kérdés: Bőrövem túl hosszú. Megoldható a rövidítés? Válasz: Vállaljuk bőrövek hosszrövidítésén túl bőrövek lyukasztását és bőrvarrást is.

Át tudnák esetleg alakítani két részesre az overált? Válasz: Vállaljuk motoros overálja minőségi méretre alakítását.

Két verzió is lehetséges az alakításra: 1. Arra szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, legyen, szíves fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni a motoros overallt, mert az ár az alakítás mértékétől függ. Szükség lesz a munkafolyamatok közé beiktatni 1 próbát is.

Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy megoldható-e egy kétrészes motoros bőrruha bővítése? Válasz: Szívesen elvégezzük motoros ruhájának bővítését, amennyiben hozzá való megfelelő bőrrel rendelkezünk. Az elkészítést hét határidővel tudjuk vállalni.

Kérdés: Nagyméretű motoros bőrdzsekim protektorokkal való átalakítását szeretném kisebb méretűre. Derékban kellene bevenni, ujját leengedni, esetlegesen meghosszabbítani. Kérnék Önöktől irányárat, mennyibe kerülne tól-ig. Válasz: Specialitásunk a motoros ruházat javítás, átalakítás, így tudjuk vállalni motoros bőrdzsekijének minőségi méretre átalakítását; szabómestereink nagy gyakorlattal rendelkeznek.

Arra szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, kérjük, fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni és pontos fogyni kabátok tudjunk adni az átalakításra. Szakembereink segítenek Önnek! Vállalási határidőnk általában fogyni kabátok Lehetséges a rövidítése? Válasz: A kötött fogyni kabátok alakítása az egyik legnehezebb feladat a ruhaalakítási folyamatok során. Többnyire tudunk segíteni, ha hosszú a kötött kabát ujja vagy alja a felesleges részek visszafejtésével.

Kérdés: Kötött kardigánom és pulóverem karcsúsítására van lehetőség? Válasz: Szakembereink kötött ruházat alakítását, így azok karcsúsítását is vállalják.

Ezen túl vállaljuk a kötött ruhadarabok hosszrövidítését, szűkítését, adott esetben kiengedését, válltömő behelyezését.

Elegáns tavaszi kabátok

Kérdés: Kötött kesztyűmön lévő patentet fogyni kabátok beljebb rakatni. Van erre lehetőségem?

fogyni kabátok

Válasz: A kesztyű alakítása során kisebb a mozgásterünk, ugyanakkor vállalják szakembereink patent kijjebb és beljebb hozását, adott esetben kesztyű ujjak rövidítését.

Kérdés: Vásároltam egy kötött poncsót, azonban rövidnek tűnik? Lehetséges az aljának leengedése? Válasz: Amennyiben a poncsó kialakítása engedi van lehetőség a leengedésre.

Kérdés: Ajándékba kaptam egy kapucnis, cipzáras kötött pulóvert, ami alul nagyon bő. Az érdekelne, hogy van esély bevenni a pulóverből, valamint fogyni kabátok kapucni eltávolítása megoldható? Válasz: Szakembereink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére kötött ruházat alakítása során is, így vállaljuk a szűkítést, továbbá a kapucni eltávolítását is. Kérdés: Kedvenc kötött sapkám kinyúlt.

Van lehetőség méretre igazításra? Válasz: Szakembereink vállalják a kinyúlt régi kedvencei felújítását, így a kötött sapka szűkítését is. Válasz: Minden alakítási folyamat más és más, amelyet szakembereink a ruházat megvizsgálásával és az Ön igényeinek felmérésével tudnak elkészíteni.

?GYIK! / Ruhaalakítás

Általánosságban vállaljuk szőrme, műszőrme és irha kabát, mellény, sapka alakítását, méretre igazítását. Kérdés: Szőrme mellényt vásároltam, ami nagy lett rám? Van lehetőség karcsúsításra? Válasz: Szakembereink a ruha fazonjának figyelembe vételével vállalják szőrme, műszőrme mellények derék- csípő kiengedését és szűkítését, hosszrövidítést és karcsúsítást.

  • Közzétéve:
  • Ruhaalakítás GYIK - Gyakori kérdések- selye.hu
  • selye.hu | divat, trendek, sztárok, hírek
  • Вход на Facebook | Facebook
  • Zsírégető kapszula gyakori kérdések
  • Hogyan lehet lefogyni 45 éves kor

Kérdés: Kaptam egy szőrmesapkát, azonban az kicsi a fejemre? Van lehetőség bővíteni? Válasz: Szakembereink a sapka fazonjától függően vállalják szőrme, műszőrme sapkák méretre igazítását, így annak szűkítését, rövidítését.

Adott esetben, amennyiben az megoldható bővítést is tudunk csinálni, ugyanakkor a sapka speciális anyag és fazonja miatt erre nem minden esetben van lehetőségünk. Válasz: Szőrme, műszőrme kabátok esetén karcsúsítás, kiengedés, hosszrövidítés mellett szakembereink a gallércserét és gallér alakítást is professzionális módon megoldják.

Kérdés: Műszőrme kabátomnál válltömő behelyezést szeretnék, van erre lehetőségem?

Válasz: Szakembereink — amennyiben a kabát fazonja engedi — válltömés behelyezését is vállalják. Kérdés: Szőrme kabátom kapucniját szeretném levágatni, van erre lehetőségem? Válasz: Szakembereink a lehetőségeket átbeszélve Önnel, vállalják szőrme, műszőrme kabátokról kapucnik eltávolítását, a kapucniról szőrme leszedését.

fogyni kabátok

Kérdés: Régi irhakabátomat meguntam, szeretném divatosabbá átalakítani. Válasz: Szakembereink vállalják irha kabátok szűkítését, bővítését, hosszának és ujjának rövidítését, derékrészének alakítását, sőt amennyiben a kabát fazonja engedi a teljes gombsor áthelyezését, a gombsor cipzárra való cseréjét is vállaljuk.

Kérdés: es méretű irhakabátot szeretnék as méretre alakíttatni. Van erre lehetőség Önöknél? Válasz: Cégünk egyik profilja az irhabundák javítása és alakítása, de a minőségi méretre igazítás csak bizonyos méreten belül oldható meg. Az Ön által megadott 52 és 38 méretek különbsége olyan nagy, hogy ezt már nem tudjuk kivitelezni. Cipzárcsere mindenképpen szükséges lenne, illetve a kabát alját fel kellene hajtani.

Az lenne a kérdésem, hogy mikorra tudják nekem ezeket a munkákat elvégezni? Válasz: Vállalunk télikabát, tollkabát alakítást. Minőségi munkát tudunk végezni a tollkabát aljának felvarrásában és a cipzár cserénél is. A fogyni kabátok munka átfutási ideje nap lehet. Kérdés: Szövetkabátom ujját szeretném cm-rel fogyni kabátok. Válasz: Vállaljuk kabátok ujjának rövidítését. Van lehetőség XXL méretről L méretre alakítani?

fogyni kabátok

Fogyni kabátok Szívesen segítünk Önnek kabátja átszabásában, de szakembereinknek látniuk kell a kabátot. Két méret különbségnél teljesen szét kell bontani a kabátot és újra összeállítani.

Kérdés: Ballonkabátomba bélést szeretnék varratni. Válasz: Noha a ballonkabátok funkciója elsősorban az átmeneti, tavaszi és őszi időszakokban van, ennél fogva kialakításuk is ezt tükrözi, egyedi igényre szakembereink bélést is tudnak varrni a kabátba, amennyiben annak fazonja, kialakítása ezt lehetővé teszi.

Válasz: Szakembereink a blézer karcsúsítása, bővítése, hosszának és ujjának rövidítése mellett gallércserét és galléralakítást is vállalnak. Vállalási határidőnk ruhajavítás esetén általában nap. Kérdés: Régi blézeremből szeretném a válltömést kivetetni.

Válasz: Szakembereink vállalják blézerek válltömő cseréjét, behelyezését és kivételét is az Ön igényeinek megfelelően. Kérdés: Zakómba betoldásra lenne szükség.

Lehet, hogy érdekel