Fogyni versenyzéshez. Fogyni versenyzéshez

fogyni versenyzéshez

fogyni versenyzéshez

Főoldal » Diéta » Fogyókúra, elhízás » Túlsúlyosok, fogyni vágyók, diabéteszesek figyelem! Van egy jó receptje? Receptversenyünk ezúttal is a testsúlyukat megőrzőknek, fogyni vágyóknak és diabéteszeseknek szól.

fogyni versenyzéshez

Sajnos nemcsak akkor eszünk, amikor éhesek vagyunk, hanem eszünk örömünkben, eszünk bánatunkban, eszünk, ha mérgesek vagyunk. Nem vesszük figyelembe, hogy bár a legtöbb élettani funkciónk csökken az öregedéssel, az étvágyunkra ez nem igaz, az inkább fokozódik. Ráadásul az évek múlásával az anyagcserénk is lassul, kevesebb kalóriát égetünk el.

fogyni versenyzéshez

Ha ugyanazt esszük 40 és 60 éves korunkban, hatvan körül fogyni versenyzéshez az ételmennyiségtől elhízunk a kisebb energia leadás miatt. Ezért olyan testsúlycsökkentő, illetve testsúlymegőrző ételek receptjeit keressük, melyek segítséget nyújthatnak a testsúly normalizálásához, így a már kialakult betegségek, például a diabétesz egyensúlyban tartásához is.

fogyni versenyzéshez

Pályázati kiírás Pályázhat minden nő és természetesen férfi, aki tenni szeretne azért, hogy ne rakódjanak ránk a plusz kilók, és ismer, használ olyan recepteket, amelyek testsúlymegőrzők, vagy ami még jobb, testsúlycsökkentők.

Olyan recepteket várunk melyek szerzői hozzájárulnak az egészséges étrend és életmód kialakításához és a testsúly rendezésével a betegségek megelőzéséhez is! Keressük a legfinomabb és a legegészségesebb ételeket! Minden pályázó minimum 1, maximum fogyni versenyzéshez recepttel vehet részt a versenyben, valamint automatikusan és térítésmentesen hozzájárul receptjének megjelentetéséhez!

fogyni versenyzéshez

A zsűri tagjai - Akik elbírálják az önök receptjeit A zsűri elnöke: Dr. Bedros J.

Lehet, hogy érdekel