Fogyás fogyott

Vivien Vasvári fogyása - az egész igazság.

Nosalty Fogyásának köszönhetően teljesen megváltozott fogyás fogyott élete: sokkal magabiztosabb és felszabadultabb lett, emiatt belevágott legnagyobb álmai megvalósításába is.

fogyás fogyott hogyan fog égni a zsír

A most 32 éves Amber Hope soha nem reggelizett, ebédre sem evett sokat, azonban vacsorára mindig hatalmas adagokat fogyasztott. Állítása szerint egyedül megevett egy teljes pizzát, és naponta legalább doboz cukros üdítő is lecsúszott.

Csak üdítőt és energiaitalt ittam.

fogyás fogyott luna slim fogyás

Eldöntöttem, hogy videojáték-fejlesztő akarok lenni, szeretnék színészkedni is, és fogyni akarok. A változás Amber kezdésként alacsony szénhidráttartalmú étrendre váltott, igyekezett a napi kalóriabevitelét alatt tartani.

fogyás fogyott cigarettával fogyni fog

Később azonban a vegán életmód mellett tette le a voksát, miután elolvasott egy erről szóló könyvet, és edzeni is elkezdett. Az életmódváltásnak köszönhetően Amber körülbelül egy év leforgása alatt a testsúlya felétől megszabadult.

fogyás fogyott könnyebb fogyni vagy testzsír

Amber Hope mcammertime által megosztott bejegyzés A többi álmát is valóra váltotta A fogyás során elért sikerei az élet más területein is inspirálták. Egy videójáték-fejlesztő csapat tagjaként kezdett dolgozni, és egy fejlesztői versenyt is megnyert.

Emellett az amatőr színjátszásba is belevágott, egy sorozat promójában és egy tévés valóságshow-ban is felbukkant.

Elkezdett online edzéseket tartani, majd pedig személyi edző lett. Most másoknak segít.

fogyás fogyott hasi zsírégető ételek

Lehet, hogy érdekel