Fogyás hereford

Almaecet fogyás helyébe szőlő

Az ősök a Hereford tehenek helyi szarvasmarha, meglehetősen kicsi, és több módszer kínálkozik: a tervezet és a hús és a tejtermékek. A cél az volt, hogy növelje kiválasztási súlya egyének felgyorsítása érés fokozott koraisága és kapcsol elkülönített kizárólag húst.

Hereford tehenek tenyésztési funkció, tartalom, az árak a fiatal és tenyészállatok

A as években a És kopasz is továbbítja keresztezzük más fajták. Gyomor, a mellkas alsó, ecset túl fehér a farok.

  • A 20 éves nőnek már van egy másfél éves kisfia, Nathan — és úgy döntött, a második gyerek várhat addig, amíg ő lefogy.
  • Ahonnan van mit tanulni: Írország Írta Dr.
  • Fogyás loveland co, Szakállas zsírvesztés

A jelek ezt a színt is vannak a tarkó és a váll. Horn fehér, de a tippeket sötétebbé válik. Az alkotmány erős, néha durva.

fogyás hereford

Szétvetett lábbal és rövid. Mellkas kerek, széles, egy hangsúlyos lebernyeg fejlődött.

Search Almaecet fogyás helyébe szőlő Our Community.

Képviselői Hereford tehenek a fotó ugyanazon az oldalon masszív és elég nagy: a felnőtt méh súlya körülbelül kg apaállat gyakran eléri a tömeg tonnánként. Előnyök és funkciók a fajta Legfőbb előnye a könnyű tenyésztés tehenek.

Almaecet fogyás helyébe szőlő

Ezek igénytelen etetni, széles körben használt szabad legelők, amelynek során fogyás hereford szarvasmarha enni minden növényt, ideértve a gyomokat, és az egyik, hogy durvának. Így Hereford szarvasmarha fajta nem kell egy speciálisan beültetett legelők.

fogyás hereford

Szarvasmarha különbözteti meg a kiváló várható élettartam - 18 éves, de nem kevesebb, mint A tehenek elég sok. És az egész élet, ők képesek a szaporodásra; minőség fiatal nem esik a méh az öregedés. Hereford tehenek utal az apró gyümölcsű, azaz született borjak viszonylag kis - körülbelül 25 fogyás hereford.

fogyás hereford

Ez lehetővé teszi, hogy menjen át a szülés minden nehézség nélkül, és anélkül, hogy további segítséget az ember. Ha otelochnom ág almot rendszeresen cserélni és hogyan 2 fogyni természetesen kell tartani, borjú szinte soha nem beteg; fennmaradásuk közel 98 százalék.

fogyás hereford

Egy kis súlyt elején az élet a borjak gyorsan nő; ½ év üszők szert kg-ig, és a cigarettacsikk - Ez pontosan az érési serkenti tenyésztési tehén a fajta. Tudomásul kell vennünk a nagy alkalmazkodóképessége a fajta, amely tökéletesen akklimatizálódott sok meleg vagy hideg éghajlat, hanem angolul. Ezen kívül még a borjak könnyen elviselni a hosszú szakaszokon nélkül fogyás. Ennek eredményeként a jó tartalom és a százalékos normál hizlaló index eléri Plus a húst Hereford az úgynevezett márvány, ami sokkal magasabb a szokásosnál.

Társkereső fogyás műtét

Ez azért van, mert minden előnyét, Hereford tehén, az ára sokkal magasabb, mint más állatfajok. Azonban van néhány árnyalatok, amelyek lehet tekinteni hátrányai.

Hereford tehenek egyik fontos jellemzője, hogy meg kell venni, amikor döntenek a tenyésztés. Fogyás hereford méhbe úgy, hogy nem lehet fejni. Ezért a borjakat tartjuk szopós akár nyolc hónapig.

Gyors fogyás

Adunk a takarmány-és etetés: csontliszt és foszfát diammónium, trikalcium stb. Bulls-termelők hozott jó gabona és hüvelyesek széna, gazdag étel és koncentrálni. Borjak három hónappal a fő költség anyatejbe, de a hét tud nyújtani széna.

  • Oké le lehet fogyni, műtétekkel ki lehet korrigálni baleset és egyéb esztétikai társkereső fogyás műtét, de kinek van erre.
  • Álom, hogy újat vezessen Az FSR megértette, hogy nem minden étrend és testmozgás mindenki számára megfelelő.
  • Karcsúsító anya előnyei - Kollu fogyás előnyei

Borjú, elérte a kg-ot az átlagos fog 8 hónapos kortól, de vannak olyan esetek, amikor a hat hónapos borjú, és egyre annyira tömeg el van különítve a méh - így gyorsabb lesz érett, és a reprodukciós képességének magasabb lesz. Azt lehet mondani, hogy azért, mert a beruházások, amelyek szükségesek a tenyésztésre Hereford tehén, az ára jóval alacsonyabb, mint amilyennek lennie kellene.

fogyás hereford

Vásárlás Hereford Továbbra is beszélve, hogy mennyibe kerül Hereford szarvasmarha fajta. Az ár a borjak, amelyek még nem alakult ki a szopási kor, meglehetősen alacsony - rubel kilogrammonként Tenyészállatok és - a vágásra szánt. Szarvasmarha tenyésztés, az elválasztás, lefordították a teljes rendszer teljesítménye és érett reproduktív tevékenység kerülne rubelt kilónként.

HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

Egy tehén, legalább kétszer hozza a magas minőségű utódok, a becslések már rubelt. De amikor meggyógyult rüh, kiderült, hogy nem volt vak.

fogyás hereford

Továbbá a szem csak Cotton Egyetemen. Kapcsolódó cikkek.

Lehet, hogy érdekel