Fogyás idővel

fogyás idővel

Hatékony zsírégetés futással – Fogyás és futóteljesítmény növelés

Ezek lehetnek az okai, ha megakadtunk a fogyókúránkkal írta: Ridikül. Amikor belevágunk egy fogyókúrába, az első napokban beindulhat a súlyvesztés, majd idővel szépen lassan megszabadulhatunk még néhánytól. Egy idő után azonban megakadhat ez a folyamat — ennek több oka is lehet.

fogyás idővel

A legjobb, hogy azért, mert elértük a kívánt testsúlyunkat. De előfordulhat az is, hogy mi még szeretnénk fogyni, de mégsem megy.

fogyás idővel

Egy személyi edző szerint ezek lehetnek az okai, ha megakadtunk a fogyókúránkkal. A fogyókúra során idővel kialakul az a rutin, ami alapján étkezünkami alapján rendszeresen sportolunk.

Fogyás és zsírégetés: Mennyi idő kell, hogy lássam a fogyókúrám eredményét?

Viszont még ezt is módosíthatja az életünk: bármi közbejöhet, amiért nem tudunk minden nap ugyanolyan hatékonyan odafigyelni a diétánkra.

Ha mindezek ellenére mégis sikerül betartani, követjük a fogyás idővel étrendet, eleget alszunk, rendszeresen mozgunk, mégsem csökken a testsúlyunk, annak több oka is lehet.

fogyás idővel

Íme ezek közül 4 Sam Frohlich személyi edző szerint. Fotó: iStock.

fogyás idővel

Ugyanazt az edzést végezzük újra meg újra: fontos, hogy rátaláljunk a számunkra legjobb edzésprogramra, de az is fontos, hogy időnként változtassunk rajta. Főleg a kardió fogyás idővel, hosszát lehet érdemes módosítani.

Láthatatlan kalóriákat viszünk a szervezetünkbe: egy kocka csoki, egy habos kávé, egy szelet süti.

fogyás idővel

Úgy tűnhet, hogy nem számít, hiszen olyan kicsi, olyan ártatlan — mégis könnyen előfordulhat, hogy ezek miatt nem mozdul a mérleg nyelve. Lustábbak lettünk: beindult a fogyás, jobban éreztük magunkat, és egyik napról a másikra kissé elkényelmesedtünk.

fogyás idővel

Több edzést kihagytunk mostanában, vagy nem olyan intenzíven végeztük.

Lehet, hogy érdekel