Fogyás taralynn.

fogyás taralynn

A 27 éves Hunter McGrady régóta igyekszik lerántani a leplet arról, hogy a média és az internet milyen irreális elvárásokat támaszt a nők kinézetével szemben.

miért nem tudok lefogyni 50 felett

Az Instagramon vagy a TikTokon szinte mindenki a legjobb arcát mutatja, a szépségfilterek hatására pedig mindenki önmaga retusált változatává válik.

A plus size modellként dolgozó McGrady régóta igyekszik önbizalmat adni hölgytársainak, nem meglepő, hogy több mint ezer követővel rendelkezik Instagram-oldalán.

hogyan lehet lefogyni 1 kg ot

Volt idő, amikor es mérettel rendelkezett, koplalt, és heti hét napot az edzőteremben töltött, hogy megfeleljen fogyás taralynn modellszakma elvárásainak. Ma es méretet hord, kiló, és azt mondja, sosem érezte magát ennyire magabiztosnak, nőiesnek. Nők, akik a pluszkilók ellenére is elégedettek alakjukkal A plus size modell küldetésének tartja, hogy megváltoztassa a világ hozzáállását a női testideálról, őszinte, retusálatlan képeivel pedig másoknak is önbizalmat szeretne adni.

Szerencsére nincs egyedül a küldetéssel, ma már egyre több teltkarcsú híresség bukkan fel a médiában, akik azt az üzenetet közvetítik, hogy egy nő lehet szép és kívánatos a pluszkilók ellenére is.

hatásos fogyókúra tabletta

Lehet, hogy érdekel