Hangulatjelek fogyás

hangulatjelek fogyás

hangulatjelek fogyás

Hogy miként tekintenek magukra a túlsúlyos emberek, valamint hogy néz rájuk a külvilág, a Facebookon is múlhat. Így gondolta Catherine Weingarten, egy különös petíció elindítója. Ha a közösségi oldalon található hangulatjelek közül nemcsak a vidám és a szomorú arcocskát használod, talán feltűnt már a fenti képen is szereplő, eltelt - feeling fat - elnevezésű mosolygós, tokás kis figura. Ezt távolíthatják el a Facebookról Eddig több mint 16 ezer ember írta alá azt a petíciótamely többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy a túlsúly nem egy érzés, illetve a súlyproblémákkal küzdő emberek számára bántó lehet a fenti hangulatjel.

hangulatjelek fogyás

A szőrszálhasogatónak tűnő petíció célja pedig a hangulatjel eltávolítása. De még ennél is rosszabb volt a bennem kialakult hangulatjelek fogyás, hogy mit gondolhatnak rólam az emberek. A Facebook a legnépszerűbb közösségi oldal jelenleg a világon, naponta millió felhasználó lép be.

hangulatjelek fogyás

Van hangulatjelek fogyás befolyásolni, hogyan beszélnek egymással az emberek, illetve mit gondolnak magukról a túlsúlyos emberek - mondta Catherine Weingarten. Ez kell a sikeres fogyáshoz Ha a fenti hangulatjel eltávolítása nem is oldja meg a problémát, az alábbi galériában szereplő ötletek segíthetnek a fogyásban. Tudod, mennyi a BMI-indexed?

hangulatjelek fogyás

A sikeres fogyókúra 8 kihagyhatatlan lépése Hogyan érd el a céljaid? Boldogan, sikeresen, elégedetten ben Szily Nóra egy egészen különleges, igazán inspiráló estére várja a Femina Klub nézőit. Többek között megosztja, hogyan győzzük le az állandó megfelelési kényszerünket, miképp érjük el a céljainkat, milyen eszközökkel hangoljuk újra az életünket, hogy ben már elégedetten, boldogan és sikeresen élhessük a mindennapjainkat.

hangulatjelek fogyás

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.

Lehet, hogy érdekel