Hírességek fogyni. 10 Legnagyobb hírességek fogyása - Diet Maker

Sokat fogyó magyar sztárok

Ha te is fogyni szeretnél, érdemes megfogadnod az ő tanácsaikat!

segít a t25 a hasi zsír elvesztésében

Jennifer Hudson Az énekesnő több hírességek fogyni 35 kilótól szabadult meg, és 8 éven keresztül tartotta is a súlyát. Az egész csak a megfelelő adagokon múlik.

7 hét a hasi zsír elvesztésére

Amikor azonban az idősebbik gyereke megkérdezte tőle, hogy mi történt a testével, tudta, hogy le kell adnia a pluszkilókat - de arra nem számított, hogy ez hónapokig fog tartani. Melissa McCarthy Amikor a színésznő A kém című filmje miatt edzeni kezdett, és sokkal több pluszkilót adott le, mint amire számított.

Adele Az énekesnő a sirtfood diéta segítségével fogyott le, valamint két káros szokásától is megszabadult a cél érdekében: letette a cigit és a napi egy pohár borról is lemondott.

a tartományban levő fogyás plakát

Fogytam egy kicsit" - de ennél többet nem árult el az amerikai Vogue-nak. Lady Gaga Az énekesnő a jógára esküszik, ha fogyókúrázásról van szó.

zsírégető sr 57

Blake Lively Amikor Blake a második gyermekét várta, több mint 27 kilót hízott. Azonban személyi edzője, Don Saladino segítségével villámgyorsan sikerült megszabadulnia a pluszkilóktól. Heti napot mindig sportolt.

6 étkezés zsírvesztés

Általában napi egy órát edzettünk, de voltak olyan napok, amikor csak percet, mert a gyerekei miatt nem volt sok szabadideje" - mondta Don az E!

Lehet, hogy érdekel