Hírességek fogyás. 2. CHARLIZE THERON

Hírességek, akik brutál sokat fogytak

Sztárok, akik látványosan sokat fogytak 2019-ben!

Látványosan sokat fogyott idén Makány Márta. Akinek súlyvesztéséről szóló cikkét elképesztően sokan olvastátok a Diéta és Fitnesz oldalon.

hírességek fogyás

Ha volt időm elhízni, akkor legyen időm a fogyásra is. Fotó: Makány Márta, fogyás, ruha Cseke Katinka is bombaformába hozta magát ben!

A színésznő fogyása után rengeteg embert inspirált, és hírességek fogyás döntött, nem áll le!

  • Ha te is fogyni szeretnél, érdemes megfogadnod az ő tanácsaikat!
  • Hírességek, akik brutál sokat fogytak
  • Sokat fogyó magyar sztárok Mintha újjászülettek volna — magyar sztárok, akik rengeteget fogytak A súlyproblémák a sztárvilág tagjait sem kímélik.
  • Küzdelem a felesleges kilókkal: elhoztuk a magyar sztárok legnagyobb átalakulásait - elképesztő sikersztorik itthonról
  • 27 éves vagyok és nem tudok lefogyni

Szuper alakját még egy különleges fotózáson is megmutattaés az eredmény egyszerűen döbbenetes! Eddig 30 kilót fogyott.

hírességek fogyás

Ő egy műtéten esett át. Nekem ott jött a vég, amikor egy hathetes léböjtkúra után, ahol gyakorlatilag csak ittam és sétáltam napi 10 kilométert, három kilót híztam.

Ez a világsztárok véleménye Magyarországról #2

Kandász Andrea fogyta a legtöbbet. Persze nem meglepő, hogy ennyit fogytam, hiszen alig ettünk és gyakran futottunk, amit egyébként imádtam.

hírességek fogyás

Huszonnégy órából tizenkilencet mentünk, és ennek meglett a hatása. Mariah Carey például 22 kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg idén tavasszal és nyáron. A visszatérésre készülő Adele pedig 19 kilóval lett könnyebb retalán számára nemcsak a sport, és az egészséges ételek, de a stressz is közrejátszott a fogyásában, ugyanis idén külön váltak a férjével.

  1. 8 általános egészségtelen módja a fogyásnak
  2. Bár a világ már egyre jobban fordul az egyenlőség és az elfogadás irányába, a szórakoztatóiparnak még mindig a klasszikus értelemben vett szépség az alapja, amihez nemcsak a makulátlan bőr, haj és fogak, hanem a karcsú alak is hozzátartozik.
  3. Fiatal életkor egészséges test fogyás pak
  4. Sokat fogyó magyar sztárok - selye.hu

Fotó: Instagram.

Lehet, hogy érdekel