Illatosító fogyás

(A1) 562000 Tork illatosító spray adagoló

Tartalom A vanília megállítja az édesség iránti vágyat… Gyakran érzel vágyat édességekre? Imádsz csokoládét enni?

Nem csoda! A Massachusetsi Műszaki Egyetem USA munkatársai fedezték fel, hogy az édességevés megemeli a szervezet szerotonin szintjét.

illatosító fogyás

Ez az idegsejtjeink által előállított ingerületátvivő anyag boldogságérzetet kelt bennünk, hatására kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak érezzük magunkat. A csokoládéban illatosító fogyás kókuszzsír pedig biztosítja a boldogsághormonnak is nevezett endorfin elegendő mennyiségű felszabadulását.

illatosító fogyás

Az endorfin energiát szabadít fel a testünkben és segít leküzdeni a depressziót. Ez a kettős hatás felelős azért, hogy a testünk oly gyakran vágyik a zsír és a cukor elegyére.

illatosító fogyás

Azonban az illóolajok segíthetnek, hogy könnyedén meg tudjuk állítani ezt a fogyás illatosító spray A vanília illóolaj szintén fokozott szerotonin felszabadulást vált ki a szervezetünkben, mint a cukor, emellett az idegműködésünket is erősíti. A kókusz illóolaj növeli a szervezetünk endorfin- és szerotonintermelését, a narancs illóolaj szintén serkenti az endorfintermelődést, a borsmenta olaj pedig segít legyőzni a vágyat, amely az endorfin és szerotonin által irányított működések mögött áll.

illatosító fogyás

A taoasis termékeit itt találod:. Fontos információk.

Lenger Vali Melegséget és romantikus hangulatot hoz a hosszú téli estékbe, ha meggyújtunk egy olajpárologtató mécsest és valamilyen finom illóolajat csepegtetünk bele. De a drogériákban és gyógyszertárakban is beszerezhető illatos olajok nem csak a hangulat miatt hasznosak, segíthetnek a fogyásban is. Stresszoldás, étvágycsökkentés, légúttisztítás - többek között ezekre is jók az aromaterápiás olajak. Akár forró fürdőbe keverve, akár inhalálva, akár bedörzsöléssel is részesülhetünk áldásos hatásaikból.

Lehet, hogy érdekel