Karcsúsító klubruházat

Divat A Nők, Hölgyek Szexi Mellény Termés Maximum Le Vállpánt Termés Mellény Top Nyári Női Ruha

Az injekciók Három pont helyezkedik el a háromszög sarkában, és egy ilyen kombinációban szimbolizálja a banda tagjainak életét: börtön, kórház és temető. A banda tagjai megkapják ezt a tetoválást még mielőtt teljes jogú tagokká válnának. A Vida loca gyakran szavakkal van írva. A tetoválás jellemző a spanyolul beszélő bandákra, ám önmagában semmiféle bűncselekményi bandával nem áll kapcsolatban. A jelentést nem változtatják meg a különböző helyesírások pontok, szavak, a VL első betűi vagy a hely.

Ebben az esetben a három pont legjellemzőbb helye a kar vagy a szem közelében van.

Play Doh Disney Prince and Princess Prom Outfits Inspired Costumes

A három pont néha szent jelentéssel bír, vagyis a Szentháromságot jelenti. Útmutató az amerikai börtön tetoválások kultúrájához Az amerikai börtön-tetoválások a szovjetekkel gyakorlatilag semmi közösek. Az államok tetoválásai több irányt képviselnek.

Ezek a latin bandák és a náci rúnák tetoválásai és a számok alatt titkosított csoportok nevei. Ma foglalkozunk ennek a kultúrának a fő motívumaival. A leghíresebb börtön-tetoválás egy könny a szem alatt. Jelentése nyilvánvaló - a tetoválás tulajdonosa egész életében gyászolni fog valakit. E könnyek karcsúsító klubruházat általában a gyilkosság, és attól függően, hogy a könny hogyan néz ki üres vagy átfestvemeghatározhatja, hogy milyen gyilkosságot gyászol.

Egy üres könny azt jelenti, hogy a karcsúsító klubruházat egy gyilkosságot követett el, és minden következő gyilkossághoz csepp hozzáadódik. A könnyfestékre festett festék azt jelenti, hogy a tulajdonos gyászolja egy szeretett emberének elvesztését, aki meghalhatott volna a tulajdonos börtönében.

karcsúsító klubruházat

Ugyanakkor a tetoválások nemzetközi jelentõsége nagyon különbözik - például Ausztráliában a könnycsepp a pedofíliával jár. Három pont helyezkedik el a háromszög sarkában, és egy ilyen kombinációban szimbolizálja a banda tagjainak életét: börtön, kórház és karcsúsító klubruházat. Ez a tetoválás gyakran megtalálható mind az amerikai, mind az európai börtönökben, ahol leggyakrabban az index és a hüvelykujj közé töltik.

A négyzet sarkában található öt pont, közepén egy pont, a börtönben töltött idő szimbóluma. A közepén karcsúsító klubruházat pont maga karcsúsító klubruházat fogoly, a szélén lévő pontok a körülötte lévő négy falból állnak.

A tetoválás történelmileg Vietnamból származik, ahol kissé más jelentéssel bír, és elsősorban baráti körre utal - egy személy a többi banda tagjai védelme alatt áll. Egyéb, ritkább jelentések a vágy és fogyni egy harcért magány érzése "egyedül vagyok az egész világ ellen". Bohóc arcok és maszkok, amelyek nevetnek vagy sírnak, gyakoriak a börtönben és az alvilágban.

Piros LaDonna elegáns hímzett egyenes nagykabát belső béléssel

Nem meglepő, hogy ezek a tetoválások olyan gyakran találhatók a latinok karcsúsító klubruházat. Ráadásul bohóc arcok és maszkok gyakran megtalálhatók az ázsiai bandák tagjain.

A klasszikus tetoválás helyszínei a könyök, a nyak és a térd. Az internet különféle bandákban található, nemzetiségtől függetlenül, és ugyanakkor kissé eltérő jelentéssel fog bírni - az általános jelentése az, hogy valami elkapta a tetoválás viselőjét, és neki nehéz lesz kiszállni. Lehet börtön, bandák, drogok. Gyakran előfordul, hogy a pókhálót a börtönben töltött idő szimbólumává töltik - évente egy gyűrűt - vagy egy banda életének kezdeteként, ahonnan nem tudsz kijutni.

Időnként karcsúsító klubruházat pókháló a kábítószerfüggő jele, és ez az értelmezés széles körben elterjedt az orosz börtönökben is, és néha tetoválást végeznek az elveszett személyek jeleként. Az internetes tetoválás régebbi értelme a gyilkosság és az etnikai hovatartozáson alapuló gyilkosság - ezt a hagyományt az árja testvériség és más náci bandák vezettek be.

Ezt a tetoválást gyakran öntudatlanul közönséges amerikaiak akarják tenni, ám a becsületes tetoválások nem hajlandóak - legalábbis bizonyos helyeken.

A banda az es években alakult ki Chicagóban, amikor a fiatal Puerto Ricans csoport egybegyűlt, hogy harcoljon a spanyol bevándorlók elnyomása, rasszizmusa és más problémái ellen. Később csatlakoztak hozzájuk a déli mexikók, hogy együtt küzdenek a társadalmi igazságtalansággal karcsúsító klubruházat támogassák a latin örökség örököseit - ebből következően a Latin Queens és Kings csoport teljes neve. Manapság a "Latin Kings" száma 18 ben van Chicagóban, és körülbelül 34 államban befolyással vannak.

A királyok hagyományos tetoválása egy ötágú korona fekete, sárga és piros színben.

karcsúsító klubruházat

A Texas Syndicate az állam legrégebbi börtönbanda. Manapság a "szindikátumot" elsősorban a spanyol bevándorlókhoz kötik: a banda mindkettőt, mind a texasi fehér nem spanyol lakosokat elfogadja, míg La Eme-ben mind az első, mind a második zártak - csak azok a latinok, akik az amerikai születésűek föld.

A szindikátus tagok hatalmas "TS" -et viselnek, leggyakrabban az alkarjukon. A rajz néha változik: "S" helyett kígyó lehet, "T" helyett - stilizált kereszt szalaggal.

Időnként a rajz a legváratlanabb verziókban található, rózsák, sárkányok és meztelen lányok részvételével. A bandatagokon is gyakran láthatja a "" számot, amely megegyezik a "T" és "S" betűk rendszámaival az ábécében. Az MS 13 a Mara Salvatrucha, a kegyetlenség és kegyetlenségükről híres banda jele.

Hát nélküli női ruha

Mi a történet, hogy az egyik banda tagja San Franciscóban lőtt egy sofőr családját, akinek az autója elzárta az útját. A "Mara" az egyik legveszélyesebb bandák Amerikában, és az egész világon az FBI-nak van egy külön osztálya, amely kizárólag vele dolgozik.

A minimális becslések szerint ma a bandanak 70 ezer ember van 42 államban, és kiterjedt kapcsolatok vannak a szomszédos országokkal - Guatemala és Mexikóval. Érdekes, hogy a bandanak nincs formális vezetői struktúrája - talán éppen a mérete és a diffúzió miatt. Időnként a betűket 70 font fogyás férfi, néha kiegészítik "ördög szarvával" - a banda szimbólumával.

A test tetoválásán kívül a banda tagjai gyakran arccímkéket viselnek. Texas Chicano Testvériség Egy másik texasi banda, a Texas Chicano Testvériség nem szabad összetéveszteni a szindikátussal. A testvérek akkor jelentkeztek, amikor a Tri-City Bombers utcai bandája egy texasi börtönbe ment, és nem tudtak egyetérteni a szindikátussal.

A testvériség száma valamivel kevesebb - négy ezer ember, és a befolyási kör is. Mint gyakran fordul elő, a banda felépítése a katonasághoz hasonló rangsorrendszerrel rendelkezik - elsősorban az őrök, az őrmesterek és a kapitányok között. La Eme - A mexikói maffia, az egyik leghatalmasabb és legjobban szervezett bandája az amerikai börtönben, a dél-kaliforniai börtön bandák legtöbbjét irányítja.

A banda az es évek óta létezik, és magában karcsúsító klubruházat a kaliforniai latinói bűnözők legtöbbjét. Befolyási területe Arizonában, Új-Mexikóban és Texasban terjed ki. A banda tagjai ellenőrzés alatt tartják a börtönök helyzetét, kábítószereket árulnak, zsarolásba kezdnek, és továbbra is befolyásolják kívülről.

Ráadásul Eme-nek sok partnere és barátja van - köztük például az árja testvériség. A banda tagjai gyakran láthatják annak szimbólumát - a karcsúsító klubruházat fekete kezét vagy a "13" számot, mivel az "M" a fő betű La Eme-ben - az ábécé Az összes szörnyű jelentés miatt a hivatalos hatóságok kissé nevetnek a mexikói maffia iránt, és rosszallásuk miatt bosszantják, miközben a maffia kezében sok utcai bandák felett, és mindenekelőtt a börtönben vásárolt és eladott mindent illetően a banda tagjait szabadon engedik.

A " Egyedül Los Angelesben egy banda naponta legalább egy erőszakos bűncselekményt követ el, és mivel legalább 15 ezer embert számol fel, és ellenőrzi a karcsúsító klubruházat Marylandtől Hawaiiig, felbecsülhető a helyzet nagysága. A szimbólumok a "18" szám különböző kombinációit tartalmazzák: A Sureños spanyolul "déli" : a dél-kaliforniai utcai banda, amely a mexikói maffia alárendeltje.

És nem csak engedelmeskedik, hanem valójában a keze, a hang és a gerinc is. Azt mondják, hogy a Sureños nélkül a mexikói maffia gyakorlatilag lehetetlen túlélni - és mintegy mexikói maffiavezető foglalkozik tevékenységük ellenőrzésével. Ezért a bandának a tetoválást gyakran a "13" szám kíséri, amely az "M" ábécé Időnként a "13" -ot ügyesen elrejtik - például egy csók alatt, majd a banda tagjai meggyőzik a zsarukat arról, hogy ezt a tetoválást a lány iránti szeretet jeleként készítették el.

A déli embereket általában északiak ellenzik - a Norteños, az Észak-Kalifornia és a szomszédos államok bandái, amelyek alá vannak rendelve a mexikói maffia már eskü alatt álló ellenségeinek - a Nuestra Familia szervezetnek. Az északiak tetoválásai ugyanolyan egyszerűek, mint a déliiak - ezek az karcsúsító klubruházat szó mindenféle kombinációja - "N", "14", Nor, Norte, Norteno, néha "" - Észak-Kalifornia kódja.

A tetoválásban néha tisztelgést lehet látni a "Nuestra vezetéknév" pártfogó klánnal - például ennek a bandanak a szimbóluma fel van tüntetve - sombrero. A világ egyik leghíresebb motoros klubja, amelyet a rendőrség szervezett bűnöző bandának nevez. A rendőrség általában véve igaza van: az "angyalok" erőszakos bűncselekményeket követnek el, kábítószer-kereskedelmet folytatnak, rabolnak és pusztítanak.

Maguk a banda tagjai azt állítják, hogy csak a motorkerékpár szerelmesei és rajongói, akik évente többször találkoznak partikkal, együtt lovagolnak, és nem felelősek az egész klub magatartásáért. Számos "angyal" van Kanadában és az Egyesült Államokban, számos résztvevő megtalálható még Új-Zélandon és Oroszországban. A banda az es években alakult ki Kaliforniában, és gyorsan karcsúsító klubruházat nagy hangsúlyt kapott, hogy a TheRollingStones turné során testőröknek hívták őket.

Egyébként az ügy harcokkal és egy ember halálával zárult le. A jel - "a halál lefogyhat a hőhullámoktól - az "angyalok" a második világháború Egy másik szimbólum a piros betűk fehér alapon.

Rúnák és svastikák A náci SS rúnák és svastikák olyan nyilvánvalónak tűnnek, hogy valahogy nehéz ezeket külön írni. Az SS által a Harmadik Birodalom idején használt mindegyik jelet továbbra is a fehér feletti vezetésű csoportok viselik - például az "árja testvériség". A "88" számot a hagyományos "Heil Hitler" tiszteletére bélyegzik - a szokásos matematika szerint a "H" az ábécé nyolcadik betűje.

A "88" általában jó választás egy szent számhoz: Hitler Mein Kampfjában 88 szóból állt egy ikonikus szakasz, amelyet Lane később re csökkent. A fehérek "harkályok" elnevezésének a hagyománya délről származik, ahol a feketék a karcsúsító klubruházat összehasonlították a bosszantó és hülye vörös fejű harkályokkal.

Ez a szimbólum jól bevált a nacionalisták körébe, akik néha még így is hivatkoznak egymásra.

karcsúsító klubruházat

Ha kapjuk egy harkály-tetoválást, akkor gyakran stilizálják a fehér fölény szimbólumát annyira, hogy ez hasonlít Woody harkályra a híres rajzfilmben. Az egyik leghíresebb amerikai börtönbanda hírhedt brutalitása és náci nézetei miatt. A banda az as évek közepén nyúlik vissza, és mindent megtesz, amit a börtönbandaknak elvárnak - forgalmat, játékokat és rablásokat, mind a börtönben, mind azon kívül.

Általánosságban meg kell jegyezni, hogy a fehér lakosság fölényét elismerő bandák könnyen megtalálják a közös nyelvet egymással: Például az árja testvériség szövetségben működik az első számú állami ellenséggel, és ezt a szövetséget árja liganek nevezik. Az "árja bajnokság" mérete és felépítése miatt kifinomultabb bűncselekményekkel járhat - például közös erőfeszítésekkel képes manipulálni a bankszámlákkal, mivel sok bankban van saját embere.

Az "árja testvériség" tagjai általában "AB" karcsúsító klubruházat "12" tetoválással vannak ellátva, az ábécé betűrendjének megfelelően. Néha "" -ot írnak, és néha három hattal lóheret töltenek - ez a testvériség jelképe.

Ha hivatalosan az összes fehéret elfogadják a bandanak, akkor teljes jogú tagmá válhat, és csak akkor kaphat AB tetoválást, ha teljesül két feltétel: meg kell ölnie a csoport által megjelölt személyt, és meg kell szereznie a banda szavazatainak többségének támogatását. Mindenki hallott az izgalmas nacionalisták leghíresebb amerikai testvériségéről - elképesztő, hogy továbbra is léteznek, és népszerűségük ötödik hullámát tapasztalják meg, amelyet a jelenlegi elnök bőrfestménye társít.

A klánról keveset tudunk - manapság nem egyetlen szervezet, hanem több karcsúsító klubruházat szétszórt, nemzetközösség.

Háromszor 11 - 33 lesz, innen veszi az utolsó számjegyet. Az öt a Ku Klux Klan jelenlegi ötödik hullámát jelenti. Időnként változatokat találhat a második hullám első Ku Klux Klan tetoválásai témájában - Dave vadász fogyás és hagyományos fehér ruhával, valamint a háttérben a Konföderáció zászlójával.

ZK tetoválás: a tetoválások katalógusa és jelentése 76 db Sok bűnügyi férfi tetoválás jellemzi a nőket. Sőt, karcsúsító klubruházat rajz nem feltétlenül szimbolizálja a szeretet vagy a lírai érzéseket. Bűnügyi tetoválás katalógus A bűnöző festményt a szemantikai kapcsolat hiánya jellemzi a rajzhoz vagy a szöveghez. Itt található a klasszikus tetoválások katalógusa, amelyet leggyakrabban a hivatásos bűnözők között találnak meg. A tetoválások jelentése 1.

Egy félig meztelen nő, egy huszár öltözékben, ágyon ülve, égő fáklyával a kezében. Vigye fel a mellkasára vagy a hátára. Meztelen nő, égő oszlophoz kötve.

A naplók mondatot jelenthetnek. A tetoválás helye - mellkas, comb. Kivégző, aki meztelen nőket kivégz. A tetoválást néha kiegészítik a "GOD" rövidítéssel lásd.

Vélemények Helló! Üdvözöljük a bolt! A minőség az első, a legjobb szolgáltatást. Amit Kapsz: 1.

A törvények és a közigazgatás gyűlöletét szimbolizálja. A nő és az ördög. Vigye fel a mellkasára vagy a combjára. A nő a szárnyakon.

Divat A Nők, Hölgyek Szexi Mellény Termés Maximum Le Vállpánt Termés Mellény Top Nyári Női Ruha

Kis tetoválás, a csuklóján alkalmazva. Ez a szerencsét, a szerencsét, a véletlen szerencsét jelképezi. Leggyakrabban a tolvajokban. Meztelen nő égő fáklyával a kezében, börtönbárok, kígyó, kereszt, emberi koponya, fejszék, pénz. Tábor hatósági tetoválás.

Lehet, hogy kíséri egy szöveget a világi létezés törékenységéről. Csak a mellkasra vonatkozik. A szögesdrót töredéke. Általános szimbólum, amely jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa korrekciós intézményen ment keresztül. A csuklóra felhordva. Végrehajtó fejszével, félig meztelen nő, blokk. A tetoválást olyan rokonok vagy rokonok meggyilkolásával elítélt személyekben találják meg. Másodlagos jelentése - "Az áruló halála". A mellkasra alkalmazzák. Középkori sisak.

Mit jelent az ellipszis tetoválás, azaz 3 pont. Előre is köszönöm:)

A harc, testvériség, elszántság jelképe. Eleinte csak a csuklójára alkalmazták, most a vállon és a combon találják meg. Tolvajt vagy rablót jelöl.

Lehet, hogy érdekel