Karcsúsító tömeg, Specifikáció

Diétás reggeli fehérjebomba

Tartalmazza a különböző hatékony lipid alkaloidok, hogy hatékonyan lebontják a zsír a szervezetben, valamint kiválasztani határozottan 2. Barackvirág tartalmazza a különböző vitaminok, nyomelemek, amely kotor a meridiánok, valamint elősegítik a székelés pedig nedvesség, illetve ödéma Utasítások: 1. Alkalmazza a megfelelő összeg a masszírozni része az alsó has 2. Ajánlott, hogy a masszázs az egész has le-fel több mint 3 perc 3.

karcsúsító tömeg

Használja mindkét kezét, vagy masszázs eszközök, hogy álljon át a vénák mindkét oldalán a derék 4. Dörzsöli a kezét fel-le, valamint masszázs a masszázs eszközök 5. Kopp mindkét karcsúsító tömeg a derék, illetve ágyék lehet csomagolni egy feszesítő film, 10 perc Megjegyzések: 1.

karcsúsító tömeg

Manuális mérési tűréshatár g. Kérlek, ne törődj a csere. Mivel a különbség a különböző monitorok lehet, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet. SKU színe, az a szín, a termék csomagolásán A Csomag Tartalmazza: [xlmodel]-[fotó]-[] Termék Fotók [xlmodel]-[egyéni]-[] Eladás Után Címkék: has derék zsírégető, hasa zsírégető nő, extrém zsírégető tabletták, anti cellulit karcsúsító krém, gyors zsírégető tabletták, javítás slim, hajformázó termékek karcsúsító, sav karcsúsító krém, Slim, slim patch karcsúsító tapasz kar.

karcsúsító tömeg

Lehet, hogy érdekel