Közelmúltbeli fogyás, Related Content

Fogyjon tudományosan!

A testzsír csökkenése és a kreatin A helyzet mára megváltozott: empirikus ismereteinket arról, hogyan támogatja a kreatin a testzsír raktárak kimerülését, néhány közelmúltbeli tudományos tanulmány támasztja alá.

hasból fogyás milyen zsírégetőket tiltanak

Egy tanulmány kimutatta, hogy egy hónapos kreatinszedés nem csak az erőt és az izomtömeget növeli, hanem felgyorsítja az anyagcserét a szervezet pihenő fázisban. Egyszerűen fogalmazva: egy passzív személy, akinek egyetlen érdeklődése a televíziós műsor figyelemmel tartása, napi egy kreatinitallal az anyagcsere sebességét 50 kalóriával növeli.

asztali fogyás silkor karcsúsító

Az aktív sportoló, aki kreatin fogyaszt és erősítő edzést végez, a közelmúltbeli fogyás anyagcsere arányát körülbelül kalóriával növeli naponta. Ez látszólag alacsony, de vegyük figyelembe, hogy azoknak a közelmúltbeli fogyás, akik bár edzenek, de nem fogyasztanak kreatint, nyugalmi anyagcseréje nem változott Egy másik tanulmány, amelyet az amerikai védelmi minisztérium dolgozott ki, bizonyította, hogy azoknak a katonának, akik kreatint szedtek egy héten át, növekedett a bench press teljesítményük, 1,2 kg izomtömeget szedtek fel és a testzsírt 0,9 kg-val csökkentették.

sáv fogyás snap konyha fogyni

Azok a sportolók akik placebot kaptak nem tapasztalt ilyen pozitív változásokat, ellenben a testzsír arányuk emelkedett. Azaz, ami a kreatinnal kapcsolatos felfedezésedet illeti, nem tévedsz, sokan számoltak be hasonló hatásról, a testzsír csökkenéséről. Abban az esetben, ha célod a fogyás, úgy tűnik, a kreatin egy nagyszabású termék, mert segít az erőt és az izomtömeget fejleszteni, miközben fokozza testzsír felhasználódását. Azok számára, akik magukon szeretnék tapasztalni a kreatin működését — az erő és az izomtömeg növekedését és a zsírégetést - napi öt gramm bevételét ajánljuk naponta, lehetőleg az edzés után fogyasztott koktéllal együtt.

legjobb kiegészítőkészlet a nők fogyásához pes bp fogyás

Lehet, hogy érdekel