Lefogyok magam

Érdekes kérdésekre kellett válaszolnia Hornernek - Lefogyok, de utálom veszíteni

lefogyok magam gyakori kerdesek fogyas

V a n i n h a vaninhakay által megosztott bejegyzés, Nov Muszáj volt esténként ennem valamit, amikor ők is otthon voltak, úgyhogy azt csináltam, hogy napközben semmit nem ettem, az egyetlen étkezésem a közös vacsora volt, abból is kevés. Próbáltam magam hánytatni is, de az nem az én stílusom.

A diéta alapjai, avagy hogyan fest egy diétás étrend? Lefogyok, de utálom veszíteni. Utálom magam és az életem 5. Imád enni?

Tudom, lefogyok magam mások azon csodálkoznak, hogy voltam képes ilyen soványra fogyni, nem enni, vagy alig enni, lefogyok magam én meg azon csodálkozom, hogy képesek mások hánytatni magukat. Akkor inkább a kövérség! A hétvége volt húzós, akkor otthon voltam a szüleimmel, folyamatosan tömni akartak.

lefogyok magam t3 zsírvesztési adag

Anyám egyszer főzött egy töltött káposztát, mert előtte tényleg szerettem. De ő nem tudta, hogy akkor már hónapok óta maximum kalóriát ettem naponta, a vacsorámat.

És belém tukmálta a töltött káposztát, sok tejföllel. Nem viccelek, majdnem belehaltam.

lefogyok magam nicorette fogyni

Hánytam, epegörcsöm volt, izzadtam, azt hittem, nem érem meg a reggelt. Akkor kicsit visszafogták magukat, és elég volt fogyás taralynn ennem, amit túléltem.

„Minden este megígértem magamnak, hogy holnaptól lefogyok” – harc a kilókkal 40 felett

Hajnalban keltem, gyalog mentem az iskolába, és gyalog is jöttem haza, ezzel is elégetve négyszáz-ötszáz kalóriát naponta. Vettem egy súlyzókészletet magamnak, azzal edzettem minden este, nehogy valami zsírrá változhasson rajtam a vacsorából.

lefogyok magam inzulinrezisztencia diéta receptek

Amikor megvettem a súlyzókat, akkor én is éreztem már, hogy valami nem stimmel, mert nem mertem megmutatni őket a családnak, a szekrényemben dugdostam a készletet, és csak lefekvés után tartottam az edzéseimet. Mintha drogos lettem volna, csak én egy pár súlyzót rejtegettem.

Október És az, hogy mennyire tudjuk kezünkben tartani súlyunk alakulását, főleg a negyedik ikszen túl?

Ezekből merítettem erőt a naphoz. A saját profilomon is több fotót osztottam meg magamról, mások pedig ezekből inspirálódtak. Mindent fotóztam, amit elég vékonynak gondoltam éppen magamon.

Persze kellett hozzá a jó világítás és a pózolás.

  • Kategória: További fogyókúrás cikkek Lefogyok mert akarom, mert szeretni akarom magam!
  • Csomagolás fogyni
  • Reishi zsírvesztés

Rászoktam a nagy sminkelésekre is, hatalmas szemeket festettem magamnak, és erősítettem az arccsontom. Egyre több követőm lett, magyarul egyáltalán nem írtam, csak angolul posztoltam.

lefogyok magam legjobb fagyasztott desszertek a fogyáshoz

Tavaly töröltem a profilt, majdnem húszezren követtek. Ez elég jólesett azért.

lefogyok magam a súlyok segítenek- e a fogyásban

Lehet, hogy érdekel