Lytess karcsúsító

Karcsú alak erőfeszítés nélkül - sagiandi
Újítása, hogy a kényelmes, puha textilszálak biokerámiával vannak bevonva, mely visszaveri a test által kibocsátott hőt, ami jótékonyan hat a bőr keringésére, illetve segíti az aktív hatóanyagok felszívódását. A forradalmi mikro-kapszulák, valójában szemmel nem látható hatóanyag töltetek, melyek a ruha súrlódása során oldódnak lytess karcsúsító, így az anyagcsere élénkítő guarana, borostyánkivonat és mandulaolaj folyamatosan fejti ki hármas hatását: karcsúsít, feszesít és megküzd a narancsbőrrel. A hatóanyagok adagolása fokozatos, ezért 30 mosás 30 nap, napi 8 órán át tartó viselés alatt oldódnak ki teljesen, de a biokerámia szálak még ezután is kifejtik hatásukat, többet adva így, mint egy egyszerű leggings. A rugalmas és kényelmes anyagú viselet; anyaga jól szellőzik és kiváló izzadáselvezető tulajdonsággal bír. Használati utasítás: Langyos vízben 30 fokon kézzel mosva tisztítsd!

A koffeines nadrágtól tényleg fogynak a nők? Több cég is árul olyan ruhadarabokat, amikről azt állítják, hogy vékonyító lytess karcsúsító bír, de egy cég egy olyan cicanadrágot dobott piacra, amiről azt állítják, hogy nem csupán vékonynak tűnik benne az ember, hanem a súlyvesztésben is segít.

fogyás ima

A Lytess cicanadrágok olyan anyagból készülnek, amik koffeint és shea vajat tartalmaznak. A weboldalukon azt állítják, hogy a vékonyító hatást a mozgás váltja ki a nadrágokból.

A weboldalon továbbá az is olvasható, hogy lytess karcsúsító viselők 5 centit is lefaraghatnak csípőjükből és több mint 1 centit a combjukból is, 21 nap alatt.

Szakértők szerint ahhoz, hogy a súlycsökkenés bekövetkezzen, nagyon nagy mennyiségú koffeinre van szükség.

ez karcsúsító tea

Arra sincsen továbbá bizonyíték, hogy a nadrág alkotóelemei beszívódnak a bőrbe. Ezért javaslatom: fedezze fel a biokerámia-szálas technológia, és az alakformálás együttes élményét.

hogyan lehet hatékonyan égetni a hasi zsírt

Optimális kényelmes, puha viselet, és könnyedén felveszi a test alakját. Napjainkban egyre jobban elterjednek azok a mikro-kapszulázott, alakformázó intelligens ruhák, melyek biokerámia-szálas technológiát tartalmaznak.

napi rutin a fogyáshoz

A Lytess intelligens ruháiban az Emana® biokerámia szál található. Miért érdekes ez?

sara rue fogyás 2022

A testünk által kibocsátott infravörös hullámok, folyamatosan visszaverődnek az intelligens ruha biokerámia-szálairól, így lytess karcsúsító szabályozólag hathat a bőrfelszín hőmérsékletére, jótékonyan hathat a bőr mikro keringésére.

Az intelligens ruhában található mikro-kapszulák, testmozgás során, a ruha súrlódása következtében megtörnek, és fokozatosan jutnak ki a mikro-kapszulázott kozmetikai hatóanyagok, így a koffein és Shea vaj, melyek jótékony hidratáló és karcsúsító hatással is lehetnek az ön bőrére, és alakjára. A biokerámia textil szálak tulajdonságukat többszöri mosás során is megőrzik, és folyamatosan fejtik ki hatásukat, több mosás után is A mikro-kapszulázott kozmetikai anyagok többszöri mosás után, kifogynak, mivel a folyamatos használat során a mikro-kapszulák tartalma kiürül.

a mellek csökkentik a fogyást

A benne levő aktív kozmetikai összetevők koffein, shea vaj 18 nap, napi 8 órán át tartó viselés alatt, illetve 18 mosás alatt oldódnak ki teljesen.

Lehet, hogy érdekel