MMS fogyni

Miracle Mineral Solution: Életveszélyes szert árulnak az interneten! Szerző: antsz. Van olyan weboldal is, amely a terméket felnőtteken kívül gyermekek és csecsemők kezelésére is javasolja - olvasható az ÁNTSZ honlapján.

  • Méhekre veszélyes szert talált a Nébih Veszélyes "csodaszert" árulnak az interneten - HáziPatika Veszélyes "csodaszert" árulnak az interneten - HáziPatika Motorbalesetben meghalt egy fideszes parlamenti képviselő Pikkelysömör gyógyítása - Index Fórum Súlyos veszélyt jelent egy interneten forgalmazott készítmény - hnhotels.
  • Testpakolás fogyás mellékhatások
  • Nincs gyors megoldás, csak mozog többet, illetve kevesebbet eszel, valamint, hogy jobb választás, hogy mit esznek.
  • Mms2 fogyás Súlyos tüneteket okozhat
  • Ura solymász fogyás
  • Олвин понимал, что сейчас происходит что-то, выходящее за пределы его опыта.
  • Organikus módszerek a gyors fogyáshoz
  • Он вопросительно взглянул на Эристона и Этанию, с явным удовлетворением увидел, что им нечего больше сказать, и начал речь, которую подготовил уже годы .

Több hivatalos és nem hivatalos forrásból ismert, hogy már számos országban észlelték az MMS termék egészségre káros — néhány esetben életveszélyes — hatását többek között Ausztrália, Belgium, Kanada, Cseh Köztársaság. A használati utasítás szerint az MMS-t és a citromsav cseppeket arányban kell vegyíteni, majd vízhez vagy gyümölcsléhez keverve meginni.

MMS fogyni

A használati javaslat szerint csepp MMS-sel kell kezdeni a kúrát, majd ezt folyamatosan napi szor 15 csepp mennyiségre kell növelni.

A termékismertetőben közlik, hogy a nátrium-klorit és citromsav együttesen klór-dioxidot ClO2 alkot, ami a szer hatóanyaga.

MMS fogyni

Hirdetés A NaClO2 és a ClO2 rendelkezik antimikrobiális tulajdonságokkal, így a vegyületek víztisztításra és szilárd felületek fertőtlenítésére alkalmasak. A savanyított NaClO2 az élelmiszeriparban spray vagy folyadék formájában használatos baromfi, húsáru, zöldségfélék, gyümölcsök és halfélék lemosó, fertőtlenítő kezelésére.

MMS fogyni

Ezek a vegyszerek, az előírásoknak megfelelően, erre a MMS fogyni biztonságosan használhatóak. Ezzel szemben e MMS fogyni anyagok élelmiszerként, étrend-kiegészítőként vagy gyógyszerként való alkalmazása nincs szabályozva, sem engedélyezve. Következésképpen, nincs ezzel kapcsolatos előírás, javallat emberi használatra vagy fogyasztásra.

MMS fogyni

Erős oxidálószer az eladásra kínált "csodaszer" A klórdioxid rendkívül erős oxidálószer, a bélrendszerből gyorsan felszívódik, viszont a vérből lassan távozik el. A nátrium-klorit és citromsav reakciója során előbb klórossav, majd klór-dioxid, továbbá kloritok és klorátok is keletkeznek, melyek élettani hatásai összeadódhatnak.

A vegyületek a szervezetben fokozott oxidatív stresszt idéznek elő, károsítják a sejteket, köztük az oxigén szállításában kiemelt szereppel rendelkező vörösvértesteket is.

MMS fogyni

A termék fogyasztása hasi görcsöt, hányást, súlyosabb esetben methemoglobinémiát, hemolízist, és veseelégtelenséget okozhat. Ugyanakkor nincsenek tudományosan dokumentált adatok arra vonatkozóan, hogy bármely súlyos megbetegedés hatásos ellenszere lenne. A szer alkalmazása komoly egészségkárosodást okozhat, és az alapbetegség megfelelő orvosi kezelés hiányában tovább súlyosbodhat.

MMS fogyni

Lehet, hogy érdekel