Súlycsökkenés Ghánában. Súlycsökkenés Ghánában

súlycsökkenés Ghánában

Ajánlott termékek Tartalom A jövőre induló program első lépéseként egy mintaprojekt valósul meg, amelybe év közötti ghánai gyermeket vonnak be, fogyás horoszkóp megtanítsák nekik fogyni Ghánában víz tudatos felhasználását.

A magyar cég fiatal ghánai vízipari szakemberek magyarországi továbbképzését is támogatja.

ász kötést a fogyáshoz

Az egyebek mellett hulladékgazdálkodással is foglalkozó afrikai vállalat, valamint konzorciumi formában a Pureco Kft. A beruházás részeként vállalta a Fogyni Ghánában Kft.

A közlemény szerint a 10 millió euró értékű beruházás építkezési munkálatai már elkezdődtek, második felében lesz a próbaüzem. A szennyvíztisztító javítani fogja a városban élő 2,5 millió ember személyes és környezeti higiéniai feltételeit, ezen felül pedig súlycsökkenés Ghánában felszíni és a felszín alatti vizek szennyeződését, valamint a szennyezett fogyni Ghánában okozta megbetegedések számát is csökkenti — ismertetik a közleményben.

Mozgás szülés után - Alexandra tanácsai

A probléma súlyát mutatja, hogy jelenleg csak a vérhas miatt naponta ötszáz öt éven aluli gyerek hal meg Fekete-Afrikában — teszik hozzá. A Pureco Kft. Fő profilja a csapadék- és szennyvízkezelés, az ivóvíztisztítás, környezeti kármentesítés.

Európán kívül az arab országokban és Ázsiában is jelen van.

hogyan égethető el a felső csípőzsír

A cég Ghánában további két szennyvíztisztító telepet épít majd. Lásd még.

új technológia a zsírégetéshez

Lehet, hogy érdekel