Sminklemosó fogyás

Sminklemosó zsírégetésre, Komfort Sminklemosó Olaj Erős Sminkre 100ml

Sikeres FOGYÁS 2020-ban - Stílus csevej Anettel

Engem már régóta nem elégítenek ki sminklemosó fogyás zsírégetésre sima sminklemosók, ezért pár éve nagyjából átálltam a kétfázisú társaikra. Ezeknek a lényege, hogy 2, egy vizes és egy olajos sminklemosó zsírégetésre állnak, melyeket használat előtt alaposan felrázva kell összekeverni.

alfa m zsírégető zóna

Előnyük, hogy gyengéden eltávolítják a vízálló sminket is és tökéletesen hidratálják sminklemosó fogyás bőrt. Én szinte az első perctől a Garnier Essentials Sensitive kétfázisú lemosóját használtam, de pár hete úgy gondoltam, hogy megpróbálnék valami hasonló kategóriás, de más márkájú terméket.

Fogyókúrás étrendek: Fogyókúrás ételek Választható ételek Alma és körte: Jó pektinforrás Méregtelenítő program 7 nap alatt Ez egy olyan program, amelynek nem csak az a célja, hogy eltávolítsa a csúnya zsírpárnákat, és elérjen valami sokkal fontosabbat: egyszer Fogyókúrás étrendek: Olyan ételek, amelyek fényt adnak a bőrének A gyönyörű bőr nemcsak a megfelelő sminklemosó és krém segítségével nyerhető; amit eszel, az is számít

Szerencsés véletlen, hogy az Avon Nutra Effects termékcsalád éppen ekkor állt elő pár újdonsággal, amiből az egyik éppen egy ilyen sminklemosó volt. Árban forinttal került többe, mint a Garnier, de gondoltam ennyi még belefér.

karcsúsító történetek

Ami már az első alkalommal feltűnt az az volt, hogy nagyon kevés elég belőle. A használata nagyon könnyű, erőlködés nélkül pár mozdulattal lehozza még a vízálló sminket is.

elveszíti a hasi zsírt állva

Lemosás után viszont picit megijedtem, mert elég olajos érzetet hagyott maga után, amit az én bőröm sosem szokott tolerálni, de szinte pillanatok alatt be is szívódott a bőrömbe és elnehezülés helyett teljesen tiszta érzést és puha tapintást eredményezett.

Összességében tehát már az első használat után megszerettem az Avon Nutra Effects kétfázisú sminklemosót, ami ráadásul szappan- parabén- és színezékmentes is, ami nálam szintén nagyon fontos szerepet játszik egy-egy termék kiválasztásában.

Profi sminkeltávolítás? Így csináld!

Én ből 10 pontot adnék rá! Lásd még.

Lehet, hogy érdekel