Tdr fogyás. Kalóriaszükséglet Kalkulátor

tdr fogyás

tdr fogyás

Fogyásról, döntésről, hitről - Tudatosan haladj egészen a tartós fogyásig Hit fogyni Tartalom Május Halleluja-diéta: fogyókúra a hit erejével A diéta egyik legfontosabb eleme hit fogyni más, mint a hit. A biblikus szakácskönyvek pedig pont tdr fogyás alapoznak. A különleges diéta azon a nézeten alapszik, hogy azokban az időkben nem voltak elhízott emberek, Jézus szava pedig elég erőt adhat a hívő ember számára, hogy tudatos életmódra váltson.

A halleluja- diéta követői úgy vallják, hit fogyni isten nem azért és nem úgy alkotta meg az embert, hogy az drogokkal, illetve rossz, kártékony ételekkel mérgezzük.

tdr fogyás

A Mit enne Jézus? Nem árt tudni, hogy a halleluja-diéta nem piskóta, olyan összetevőkre alapoz, amiket a biblia említ, az ételek 75 százalékát pedig nyersen kell hit fogyni. A biblikus étrend elkészítése pofonegyszerű, reggelire meg kell inni egy pohár jó minőségű zöld árpalevet, ebédre zöldség és gyümölcs jár, míg vacsorára nyers saláta és főtt étel.

tdr fogyás

A vacsorához sárgarépalé dukál. Fontos, hogy a naponta elfogyasztott ételek 15 százaléka legyen csak főtt étel, a több nyers, feldolgozatlan. Ezek biztosítják ugyanis az energiát, ami a szervezet egészséges működéséhez szükséges.

Néhány engedélyezett étel, ital Engedélyezett italok: frissen facsart levek, árpalé, víz, mandulatej, koffeinmentes gyógynövényteák… Gyümölcsök: friss és aszalt gyümölcsök… Zöldségek: friss vagy mélyhűtött nyers zöldségek tdr fogyás elkészítve, krumplival hit fogyni Gabonafélék, magvak hit fogyni diók: köles, granola, lenmag, mandula, dió, szotyola… Olajak, zsírok: szűz olívaolaj, citromolaj, lenmagolaj, avokádóolaj… Fűszerek: gyógy- és fűszernövények, fokhagyma, petrezselyem, só….

tdr fogyás

Lehet, hogy érdekel