Ultrahang zsírégetést

Ultrahangos zsírbontás Szegeden

Vélemények Kavitációs alakformáló testkezelés Az ultrahangos kavitáció a korszerű szépítészeti eljárások egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.

ultrahang zsírégetést

A kavitációs zsírbontás egy teljesen fájdalommentes alakformáló beavatkozás. Lady Stella CaviComplex Slim Contour Zsírbontó ultrahang gél ml kavitációs és ultrahangos alakformáló kezelésekhez ginkgo biloba kivonattal Ginkgo biloba aktív összetevőivel dúsított gél, mely hatékonyan továbbítja az ultrahang hullámokat a gélben levő hatóanyagokkal együtt, hogy azok mélyen a szövetek belsejében fejtsék ki hatásukat.

ultrahang zsírégetést

A géllel történő zsírbontó kavitációs vagy ultrahangos kezelés tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövetektől, feszesíti a kötőszövetet, kezeli a cellulitot, formálja az alakot. A ginkgo bilobában található flavonoidok hatása miatt a gél biztosítja a bőr ultrahang zsírégetést az izmok jó vérellátását, fokozza az anyagcserétami a bomlástermékek szervezetből való távozását segíti.

ultrahang zsírégetést

Nem tapad, nyugtató, ápoló és nedvességmegtartó hatású, nem irritál. Professzionális használatra!

ultrahang zsírégetést

Használati tanács: a bőrradírral letisztított bőrfelületre vigyen fel bőséges mennyiségben ultrahang kontaktgélt, majd mozgassa körkörösen a kozmetikai gép kezelőfejét a kezelt területen, folyamatosan kontaktust tartva a bőrrel. A kezelés során a kontaktgél folyamatos utánpótlása szükséges.

ultrahang zsírégetést

Lehet, hogy érdekel