Yasminelle fogyás

yasminelle fogyás

Én az első havi yasminelle-en vagyok túl, előtte dianeöt szedtem és a 7 napos szünet után erre álltam át, mert féltem az előbbi túl magas hormontartalmától.

yasminelle fogyás

A váltástól is féltem, nehogy rohamosan zuhanni kezdjen az ösztrogénszintem. Első tapasztalatom az alacsony hormontartalommal kapcsolatban nem volt jó, mert összesen 9 napig "hagyott" menstruálni, olyan volt, mintha nem is szednék semmit.

yasminelle fogyás

Addig a dianétól szép volt a bőröm és nagyok a melleim, amikor elkezdtem a yasminellet megjelent néhány kisebb ragya, azóta szerencsére nem jellemző, viszont sajnos a melleim apadásnak indultak. Remélem nem folytatódik.

Yasminelle???

Ellenben a kínzó állandó éhségérzet most is gyötör, de lehet, hogy csak a téli semmittevésnek tudható be, hogy másra nem tudok gondolni. Abból kiindulva, hogy a yasminelle a yadine azt is szedtem, jó volt "kistestvére" én arra gondoltam, hogy lehet yasminelle fogyás fogyni, igaz, hogy csak vízhajtó.

yasminelle fogyás

Fejgörcsöm van, de kicsi az esélye, hogy ettől, vannak egyéb bajaim is. Hányingerem nem volt. Mindazonáltal senki se tekintse ezt mérvadónak, mert nekem az eddigiek sem produkáltak zavaró tüneteket.

yasminelle fogyás

Lehet, hogy érdekel